Sexafspraakje

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Annet TV Musselkanaal

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Clear All
new posts

    Annet TV Musselkanaal

    Hallo, De hieronderstaande recentie dateert van 05-11-19, maar vond het een goed idee het ook op deze pagina te plaatsen.


    Heb Annet bezocht. Had haar al eens op Kinky gezien, maar daar is ze niet meer. Wel op redlights.nl en sexjobs. Haar foto’s en webpagina waren veelbelovend. Wilde er graag heen, maar hikte er een beetje tegenaan. Annet ontvangt namelijk gewoon thuis en ik was een beetje bang voor de buren e.d. Zenuwachtig ging ik er heen. Er staan veel struiken/bomen om het huis, dus voelde ik me al veiliger. Ik belde aan en Annet deed open. Slanke verschijning met een opgewekte uitstraling. Nam me mee naar boven. Daar kon ik me wassen als ik dat wilde (douche plus wasbak aanwezig). Annet merkte dat ik zenuwachtig was, dus praten we een beetje en kon ze me geruststellen.

    Daarna ging alles prima. Zodra ze je begint te pijpen wordt ze zelf ook hard. Tijdens het pijpen kijkt ze je geil aan. Daarna bood ze haar kontje aan. Heb haar flink geneukt, heeft een strakke kont! Ben na afloop in d’r mond klaargekomen, erg geil want ze pijpt ook door nadat je bent klaargekomen. Ze werkt je niet de deur uit, neemt de tijd en is belangstellend. Voor mij de eerste keer met een TV, maar zeker voor herhaling vatbaar.



    #2
    Ben het hartgrondig met vorige schrijver eens. Annet-TV neemt haar klanten heel serieus, is netjes, beslist geen klokkijker en heeft zelf heel veel plezier in het plezieren van mannen. Haar website en omschrijving kloppen voor de 100%. Ze geeft de klant duidelijk een keuze en denkt graag mee. Heb je wensen, dan kun je dat prima aan haar kwijt. Ze zal je niet teleurstellen. Bij binnenkomst al een stralende lach en ze heeft de zaken perfect voor elkaar. Ze is een voorbeeld hoe het moet, hoe je aan klantenbinding doet. Niks verveeld, niks snelle afwerken en je de deur uit gooien. Een verademing met wat mede-wandelaars vaak neerschrijven. Het was ook de positieve berichtgeving die mij richting Annet deden gaan. Het is de moeite meer waard en je krijgt echt waar voor je geld.

    Comment


      #3
      Hallo, Ik ben recentelijk weer bij Annet geweest. Een verademing in deze tijd!! Annet straalt wanneer ze je aan het pijpen is en geniet er zichtbaar van! Nadat ze me flink gepijpt had liet ze mijn natte paal langs haar kontje glijden en het voelde alsof mijn paal al in d'r kontje zat! Ik hield het niet meer en ging haar op z'n hondjes neuken.. Voelde echt super! Daarna ging ze bovenop mij zitten, eerst met haar rug naar mij toe, zodat ik kon zien hoe mijn paal in en uit ging en daarna met het gezicht naar mij toe, Ze was zelf ook fink hard en was heerlijk aan d'r paal aan het trekken. Op een gegeven moment kwam ze zelfs klaar! Dat vond ik wel heel bijzonder en streelde mijn ego, Daarna was ik aan de beurt en Annet liet mijn paal uit haar komt glijden en begon me te pijpen. Ik kwam vrijwel meteen klaar in haar mond. Was echt geweldig!i Daarna even rustig bijkomen, waarbij Annet naast mij op het matras lag. Toen mij even wassen en daarna dronken we een wijntje. Ik ging voldaan naar huis, een echt sexloedertje! .

      Comment


        #4
        Ik heb de berichten hier gelezen en ook die bij de concurrent, maar daar mocht ik geen recenties plaatsen. Hoop hier wel. Heb Annet via Redlights en Tippelstraat ontmoet en zo ben ik ook op haar pagina annettv.net terecht gekomen. Mooie foto's en leuke filmpjes, maar in het echt vallen dingen vaak tegen. Heb toch via sms een afspraak gemaakt en gelukkig was ze net als op de foto's. Verder heel spontaan, lief en niet zakelijk. Ik wilde namelijk meteen betalen, maar dat kon ook later zei ze. Toen de kleertjes uit en werd ik gepijpt door Annet. Van mijn kant geen overdrijving door te zeggen dat het heeel lang geleden is dat ik zo goed gepijpt werd.. Daarna lekker anaal in verschillende standjes, eindigend in de missionaris-houding, waarbij ik lekker in d'r gezichtje kon spuiten. Daar was ze niet vies van en nam daarna zelfs nog mijn paal in d'r mond! Kon me na afloop douchen en wassen en ze gaf me een handoek e.d. Voelde allemaal heel vertrouwd aan. Misschien 1 minpuntje, telefonisch niet makkelijk te bereiken (bezig denk ik) maar via sms kreeg ik snel een reactie en de afspraak was zo gemaakt. Wanneer ik weer in de buurt ben ga ik zeker weer langs.

        Comment


          #5
          Heb Annet weer met een bezoek vereerd. Net als de vorige keer een warm, hartelijk ontvangst. Eerst lekker tongzoenen en daarna liet ik mij lekker op de sofa pijpen. Annet zat op d'r knietjes voor me en het was een heerlijk gezicht hoe ze mij geil aankeek terwijl ze aan het pijpen was Ze heeft er echt zin in! Daarna had ik zin in dat lekker kontje van haar en heb haar heerlijk op z'n hondjes geneukt. Toen ik het aanvoelde komen haalde ik mijn paal uit d'r kont om in haar mond klaar te komen. Daar doet ze niet moeilijk over. Kwam heerlijk in d'r mond klaar en ze pijpte me ook nog lekker door. Volgens mij slikte ze mijn zaad ook door. Kortom weer een heerlijke ervaring!

          Comment


            #6
            Had totaal geen ervaring met dit soort meiden, maar het bericht van Hindrik heeft mij over de streep getrokken. Afspraak met Annet gemaakt en kreeg daarna haar adres en uitleg. Ze woont in een rustige straat en ze is inderdaad vrolijk en opgewekt zoals op de foto's van haar webpagina.. Kon op verzoek een drankje krijgen. De seks was goed en ben geweldiig gepijpt. Is voor herhaling vatbaar.

            Comment


              #7
              Dinsdagavond weer bij Annet geweest. Ik bewonder haar enthousiasme . Geen zakelijk gedoe en ze kijkt je niet weg, maar neemt de tijd. Heb ook andere shemales in Groningen bezocht, maar daar sta je zo weer buiten. Heerlijk pijpmondje en ze slikt op verzoek.. Blijft een toppertje!

              Comment


                #8
                Annet is een leuke rustige sexy verschijning,
                Slank figuurtje lange benen, lekker kontje en altijd sexy gekleed.
                Ze komt afspraken na en verwent je van top tot teen.
                Veel is bespreekbaar en ze is nog een lieverd ook!
                Geen klok kijkster of extra laten betalen, gewoon een een correct persoon.
                Voor pijpen krijgt ze van mij een 10+
                Vrijen ook!
                Ik zie je graag schatje, tot snel.

                Comment


                  #9
                  Ben inmiddels vaker bij Annet geweest en besloot nog een kort berichtje te schrijven. De laatste tijd valt mij op dat prostituees, niet reageren op sms, email, telefoon. Hoe vriendelijk en beleefd ik ook schrijf, er komt geen reactie. En wanneer er wel gereageerd wordt, zijn er vaak excuses waardoor het niet door kan gaan, met name op sexjobs.. Bovendien verhogen bijna alle dames de prijzen naar €160 voor thuisontvangst, dat zijn escort prijzen! Ik ben dan blij dat mijn vaste adresje Annet, dat niet doet. Ze is telefonisch soms lastig te bereiken, maar ik krijg bij geen gehoor altijd een sms. Los van dit alles heb ik bij haar een beetje een vriendin gevoel. Geen zakelijk gedoe, maar gewoon ontspannen seks waarbij ze zo'n beetje alles doet en niet beledigd is wanneer ik mijn wensen kenbaar maak.

                  Comment

                  Working...
                  X