Sexafspraakje

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Annet TV Musselkanaal

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Toon
Clear All
new posts

  Annet TV Musselkanaal

  Hallo, De hieronderstaande recentie dateert van 05-11-19, maar vond het een goed idee het ook op deze pagina te plaatsen.


  Heb Annet bezocht. Had haar al eens op Kinky gezien, maar daar is ze niet meer. Wel op redlights.nl en sexjobs. Haar foto’s en webpagina waren veelbelovend. Wilde er graag heen, maar hikte er een beetje tegenaan. Annet ontvangt namelijk gewoon thuis en ik was een beetje bang voor de buren e.d. Zenuwachtig ging ik er heen. Er staan veel struiken/bomen om het huis, dus voelde ik me al veiliger. Ik belde aan en Annet deed open. Slanke verschijning met een opgewekte uitstraling. Nam me mee naar boven. Daar kon ik me wassen als ik dat wilde (douche plus wasbak aanwezig). Annet merkte dat ik zenuwachtig was, dus praten we een beetje en kon ze me geruststellen.

  Daarna ging alles prima. Zodra ze je begint te pijpen wordt ze zelf ook hard. Tijdens het pijpen kijkt ze je geil aan. Daarna bood ze haar kontje aan. Heb haar flink geneukt, heeft een strakke kont! Ben na afloop in d’r mond klaargekomen, erg geil want ze pijpt ook door nadat je bent klaargekomen. Ze werkt je niet de deur uit, neemt de tijd en is belangstellend. Voor mij de eerste keer met een TV, maar zeker voor herhaling vatbaar.  #2
  Ben het hartgrondig met vorige schrijver eens. Annet-TV neemt haar klanten heel serieus, is netjes, beslist geen klokkijker en heeft zelf heel veel plezier in het plezieren van mannen. Haar website en omschrijving kloppen voor de 100%. Ze geeft de klant duidelijk een keuze en denkt graag mee. Heb je wensen, dan kun je dat prima aan haar kwijt. Ze zal je niet teleurstellen. Bij binnenkomst al een stralende lach en ze heeft de zaken perfect voor elkaar. Ze is een voorbeeld hoe het moet, hoe je aan klantenbinding doet. Niks verveeld, niks snelle afwerken en je de deur uit gooien. Een verademing met wat mede-wandelaars vaak neerschrijven. Het was ook de positieve berichtgeving die mij richting Annet deden gaan. Het is de moeite meer waard en je krijgt echt waar voor je geld.

  Comment

  Working...
  X