Sexafspraakje

Announcement

Collapse
No announcement yet.

''Kom je ook weleens bij lichamelijk/geestelijk gehandicapten?''

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Clear All
new posts

    ''Kom je ook weleens bij lichamelijk/geestelijk gehandicapten?''

    Mijn naam is Debbie en ik draai al heel wat jaartjes mee in de erotische wereld. In mijn Rubriek 'Debbie weet raad' bespreek ik telkens een ander onderwerp. Want ik kan mij goed voorstellen dat bepaalde vragen niet Google-baar zijn en je je lieve oom of beste vriend ook niet alles wilt vragen. Dus wat is er dan beter om het te lezen van iemand die het wel weet?! omdat ze erin werkt. Juist. Ik hoop dat je er iets aan hebt.

    Hoi hier ben ik weer, terug van vakantie en genoeg inspiratie voor een 4e column! Dit keer wil ik een veel gestelde vraag bespreken. Namelijk of ik ook langs kom bij mensen met een beperking zoals dat nu zo mooi heet. Mijn antwoord hierop is dan; JA EN NEE. ""Ja en nee, huh?" hoor ik je denken. Ja ik kom regelmatig bij mensen met een beperking maar nee het is niet mijn specialiteit of iets wat ik mega graag doe. Om de volgende redenen: ik voorheen in de hulpverlening heb gewerkt en 'dit dus beetje te dichtbij komt'. Je kan aangeven bij het escortbureau wat je graag doet of liever niet. Maar inmiddels is in de praktijk gebleken dat je aan de telefoon niet kan horen of weten dat iemand een beperking heeft. Veel wonen zelfstandig en niet in een instelling, dus na de adres check kan je dus niet altijd zien of iemand in een instelling woont. Het is dus een verrassing en eenmaal daar vind ik ook dat je het er beste van kan maken omdat ik besef dat zij al zoveel met afwijzingen te maken hebben en '' al blij zijn'' dat iemand wel blijft. Omdat ik dus in de hulpverlening heb gewerkt en als persoon heel geduldig ben en iets niet gauw gek , vies of eng vind blijf ik vaak en proberen we het er 't beste van te maken.

    Je zal vast begrijpen dat iemand zonder beperking alle 'vrijheid' heeft om in diverse posities te doen. Terwijl iemand met een lichamelijke beperking letterlijk gebonden is aan zijn bed of rolstoel en dat laatste maakt het nog lastiger. Sex is een levensbehoefte en elk mens wilt intiem zijn, liefde of lust ervaren dus zij ook alleen het gaat helaas niet altijd zoals iemand dit wilt. Dat komt bijv omdat iemand veel medicijn slikt waardoor hij niet stijf kan worden of niet klaarkomt, iemand heeft bijv een extreme fantasie en ik of een andere dame wilt daar niet in mee gaan. Dat wil dus niet zeggen dat wij slecht zijn of de sex met de persoon slecht is het gaat hem dan gewoon niet worden omdat ik / wij ook onze grenzen hebben en als de ''client / klant'' dat dus als enige optie heeft sja, dan wordt het gewoon heel lastig.

    Vaak hebben deze mensen een 1 persoonbedje met allemaal hulpbehoevende dingen erom heen hangen. Het is letterlijk passen en meten en afhankelijk van iemand zn handicap kan er praktisch niet altijd sex zijn. Iemand heeft altijd een slappe, of een te kleine, ligt niet goed, kan niet verplaatst worden , kan zelf weinig of niks dus naast dat het een sexy moment is ben je vaak nog bezig met benen verplaatsen, zorgen dat iemand 'goed' ligt en ondertussen probeer je er maar het beste van te maken ''omdat je er met een bepaald doel bent''.

    Wat ik ook als een tweede nadeel ervaar is dat deze mensen vaak eens in de zoveel tijd geld en tijd krijgen om een dame te boeken. Zij zijn dus zo gefocust op sex, klaarkomen. Presteren presteren presteren ''alles uit het geld halen want .... dan en dan mag ik pas weer''. Terwijl er zoveel meer mee speelt zoals medicijnen en lichamelijke gebreken. Maar ook de tijd . Deze mensen boeken 1 uur en vrijwel nooit langer. Eén uur vind ik echt te kort omdat je veel bezig bent met een band op te bouwen met iemand (voorstellen, vragen wat iemand mankeert, of je ergens rekening mee moet houden, helpen etc) en dan nog op een 1 persoonbedje met alles erom en heen ''nog sex dient te hebben''. Het verplegend of begeleidend personeel van de client / klant wilt ook vaak nog kennis maken met mij en vraagt altijd ''of het gelukt is want de nood was hoog, we hadden er echt last van''. Ze zien mij vaak als de reddende engel omdat de client / klant hen vaak lastig valt omdat ie seksueel gefrustreerd is. Vaak denkt het personeel dat het één grote seksbom is en dat ik het wel eventjes op los maar in de praktijk , en ik doe dit werk nu al 10 jaar, heb ik vrijwel nog NOOIT echt sex gehad met een client / klant als penis in mijn vagina. Niet omdat ik dat niet zou willen, maar puur omdat het gewoon niet gaat (zie bovenstaand verhaal). Er zijn nog zat andere dingen die je kan doen, als dat al goed gaat maar wat ik uiteindelijk heb gemerkt is dat zo'n persoon ook al tevreden is met iemand naast hem. Dat je naast elkaar ligt, elkaar streelt, tegen elkaar praat, op een andere manier aandacht geeft. Dat is gek genoeg al bevredigend genoeg voor hem.

    Nou kan je natuurlijk denken; dat is wel erg duur voor een beetje liggen tegen iemand aan maar daar gaat het niet om. Ik word geboekt voor de tijd dat ik met iemand ben en wat we ook gaan doen, mijn volle aandacht en energie gaat naar de persoon. Ook al zouden we thee drinken met koekjes erbij en praten over vakantie (wat ook regelmatig gebeurd) zoiets zou niet moeten uitmaken. Veel mensen zijn eenzaam en willen iemand om hen heen en of zij nou wel of niet worden gestimuleerd in hen fantasie, uiteindelijk BEN IK DAAR WEL . Waar iemand het niet zou doen.

    Ik zeg wel eerlijk dat ik daarna helemaal leeg en futloos ben omdat deze mensen een bepaalde energie opslokken dus ik zou dit niet als mijn specialisme willen hebben en dat mag. Er bestaan ook echt sekswerkers voor mensen met een beperking. En ik denk dat dat een hele mooie aanvulling is op de erotische branche. Zij kunnen zich wel volledig geven en inzetten dan dat ik kan (of wil). Want uiteindelijk werk ik in de erotiek en niet -meer- in de hulpverlening. Dat is een bewuste keus van mij .

    Heb je ook een brandende vraag of stelling? Laat hieronder je reactie achter. Blijf je liever anoniem? Stuur mij dan een berichtje.
    En wie weet behandel ik de volgende keer jouw vraag.

    Tot de volgende keer!

    Liefs, Debbie

    #2
    Respect hoor ik zou t niet kenne

    Comment


      #3
      zoen je ook met gehandicapten ?

      Comment


        #4
        Nee Joop54
        Ik tongzoen niet met gehandicapten

        Comment


          #5
          tongzoen je wel of helemaal niet ???

          Comment


            #6
            waarom niet ?

            Comment


              #7
              misschien omdat gehandicapten veel kwijlen ? duh

              Comment


                #8
                Waarom zoenen dames bijna nooit met mannen/klanten ?

                Comment


                  #9
                  vind je t niet awkward om gehandicapten te doen ????

                  Comment


                    #10
                    die mensen moeten ook sex hebben

                    Comment


                      #11
                      Wat een hoop reacties weer, leuk.
                      Ik zoen niet met iedereen en dus niet vaak.
                      Vind t belangrijk dat er een klik is en een gezond gebit is wel zo hygienisch.
                      Verder is iedere dame vrij om te kiezen wat zij wel of niet doet. D
                      Dat iemand niet zoent maar wel sex heeft zegt niet zoveel over dat het te intiem is
                      Eerder met eventuele slechte hygiëne. Want heb jij weleens een condoom om een tong gezien ?
                      Ik ook niet ....

                      Comment


                        #12
                        dus zoenen vind je minder intiem dan vreemde piemels in je?

                        Comment

                        Working...
                        X