Sexafspraakje

Announcement

Collapse
No announcement yet.

1e column van 2020

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Clear All
new posts

    1e column van 2020

    Mijn naam is Debbie en ik draai al heel wat jaartjes mee in de erotische wereld. In mijn Rubriek 'Debbie weet raad' bespreek ik telkens een ander onderwerp. Want ik kan mij goed voorstellen dat bepaalde vragen niet Google-baar zijn en je je lieve oom of beste vriend ook niet alles wilt vragen. Dus wat is er dan beter om het te lezen van iemand die het wel weet?! omdat ze erin werkt. Juist. Ik hoop dat je er iets aan hebt.

    Ik hoop dat iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling heeft gehad. Leuk om ook tijdens de feestdagen wat reacties en reviews te mogen lezen. Leuk! Ga vooral zo door. Ben ondertussen al weer een aantal dagen aan het werk en er zijn zijn mooie dingen gaande. Dit klinkt enorm cliché , i know en helaaaaas mag ik nog niet vertellen hoe of wat (ook al zo'n cliché ) maar zodra het online is weten jullie het ook want het leuke nieuws zal ik natuurlijk ALS EERSTE met Hoeren.nl delen :-)

    Laten we er een 'raad spelletje'' van maken. Heb jij enig idee waar o.a. ik mee bezig ben en wat er komen gaat? Deel het op Hoeren.nl en mocht je het raden, krijg je een prijs hahahaha

    Heb je ook een brandende vraag of stelling? Laat hieronder je reactie achter. Blijf je liever anoniem? Stuur mij dan een berichtje.
    En wie weet behandel ik de volgende keer jouw vraag.

    Tot de volgende keer!

    Liefs, Debbie

    #2
    je word weer escort ?

    Comment

    Working...
    X