Bestel snel en discreet
073 - 20.32.469

Zeer ervaren volslanke Debbie 25 jaar

Debbie is een oer-Hollandse gezellige dame die zeer ervaren is en ruimdenkend. Debbie weet hoe ze mannen het hoofd op hol moet brengen, ze is beschikbaar voor trio's en bisexuele trio's en kan hier zelf ook optimaal van genieten. Voor een spannende erotische date is Debbie uitstekend geschikt, ze weet zich naar elke situatie aan te passen. Ben je nieuwsgierig en geil geworden bel dan naar 073 - 20.32.469 en wij zullen ervoor zorgen dat Debbie zo snel mogelijk naar je toe zal komen voor één of meerdere uren sexuele gezelligheid op een hoog niveau.


Volslanke Debbie

Naam: Debbie
Leeftijd: 25 jaar
Haarkleur: Donkerblond
Kleur Ogen: Blauw
Lengte: 1.70
Postuur: Volslank
Cupmaat: D
Talen: Nederlands, Engels
Beschikbaar: Dagelijks
Escort: Ja
Dinnerdate: Ja
Striptease: Ja
Zoenen: Ja
Massage: Ja
Anaal: Nee
Trio M/M: Ja
Trio M/V: Ja
Plassex: Ja
S.M. Dominant: Ja
Overige:

Laat je verwennen door Debbie

Onze volslanke Debbie weet hoe ze een man moet verwennen! Ze kan je meenemen in een sexueel avontuur waar u achteraf nog lang van na kan genieten. Omdat Debbie erg goed is in haar vak heeft ze een grote vaste klantenkring, mocht u een boeking met haar willen maken dan kunt u dit het beste zo snel mogelijk doen, dit om teleurstelling te voorkomen.

Deel jou ervaring met Debbie

Heb je een ervaring gehad met Debbie dan stellen wij het op prijs om deze hieronder via het formulier te delen. Hou het wel netjes en wees eerlijk. Berichten met grove taal of reacties naar eigen commerciele websites (spam) zullen wij per direct verwijderen! Ook als u een negatieve ervaring heeft gehad met Debbie stellen wij het op prijs om dit hier te delen.


Plaats bericht