Flirt Online

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Reshma - Barendrecht

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Toon
Clear All
new posts

    Reshma - Barendrecht

    Het grootste aanbod voor prive ontvangst, escort en erotische massage. Ook voor een privéhuis, gangbang, meesteres of shemale kom je naar Kinky.nl.


    Gisteren had ik twee geile afspraakjes de eerste was voor twee uurtjes bij reshma. De tweede was met chantal maar daar schrijf ik een aparte recensie over. Dan gaan ik nu verder met reshma na het financiële gedeelten 250 € gingen snel onze kleding uit. We gingen ons beiden even wassen en we gingen het bed op. We begonnen met zoenen en elkaar te betasten

    reshma heeft een paar heerlijke borsten met mooie dikke tepels er op. Mijn lul was in een no time hard geworden en reshma kwam in 69 over me heen. Ik begon haar te beffen en ik merkten al snel dat het lekker was voor haar. Reshma was me heerlijk aan het pijpen zo diep als ze kon. Na een tijdje condoom om gedaan en reshma ging op haar rug liggen met haar benen flink uit elkaar.

    Ik stopten mijn eikel tussen haar schaamlippen en ik duwden mijn lul in haar. Man o man wat was dit een strak klein kutje zeg. Terwijl we aan het neuken waren begonnen we te zoenen wat ze erg lekker kon. Reshma begon natter en natter te worden ik begon haar hard te neuken en ik kwam heerlijk klaar in haar kut. Ik trok mijn lul uit haar en het condoom zat goed vol.

    We gingen ons even wassen en weer het bed op. We begonnen weer te zoenen en mijn lul was al weer snel stijf geworden. Ik keek naar reshma haar kut en haar clit was goed dik geworden. Met een klein beetje glijmidden op mijn vingers ging ik haar kut in. Wat er doen gebeurde heerlijk reshma begon te squirten. Snel weer een condoom om gedaan en haar weer gaan neuken.

    Dit kon ik een lange tijd vol houden zo dat reshma goed kon genieten van mijn lul. Ik was zo geil dat ik twee keer achter elkaar ben klaar gekomen in haar kut. Na het wassen was het mooi geweest mijn lul wou niet weer stijf worden. Dus onze kleding weer aan en bij de deur nog een kus en tot de volgende keer.
Working...
X